Midt i hjertet av Trondheim

Nært kollektiv og hovedfartsårer

Nærhet til servicefunksjoner

Pust ut i naturskjønne omgivelser

Aktiviteter

10 minutters gange unna ligger Dalgård idrettsanlegg hvor det er lagt tilrette for aktiviteter både sommer og vinter. Friidrettsbane, kunstgressanlegg og ishall. På Byåsen-siden er det flere idrettslag og flere idrettsgrener å velge mellom, sommer- og vinterstid. Noe for alle og enhver.

Barnehage/barneskole

Her finner du flere barnehager og barneskoler i gangavstand. Læringsverksted, som er en av Norges største private barnehageaktører, er nærmeste nabo. Boligområdet sogner til Hallset skolekrets, men er du tilflytter til området er det gang- og sykkelavstand til både Dalgård, Stavset og Romolslia skoler.

Ungdomskole/VGS

Ungdomskole og videregående skole ligger i gang- og sykkelavstand. På Byåsen videregående skole finner du i tillegg bibliotek og 3T-treningssenter.

Butikker

Kort vei til butikk og de fleste servicefunksjoner. Både Migosenteret og Stavset Senter ligger kun fem minutters kjøretur unna. I tillegg er det gode gang- og sykkelstier på de samme strekningene. Skal du en kjapp tur innom nærbutikken finner du Bunnpris fem minutters gange fra ytterdøra.

Det er flere muligheter til å ta i bruk nabolaget for rekreasjon og trim. De mange opparbeidede gang- og sykkelstiene strekker seg langt til Stavset, Flatåsen, Romolslia, Selsbakk, Rydningen, Dalgård og Kystad. Alt dette når du fra ditt nye hjem som ligger midt i hjertet av Trondheim.

I nærheten finner du skogbekledd ravinedaler og sildrende bekkefar hvor barna kan leve seg inn i leken og utforske verden steg for steg. På turen finner de frem til små, bortgjemte stier, rasteplasser, skyggende granskog som slipper solstrålene inn og som skaper en trolsk stemning.

På skogsstier langs Kystadbekken finner du små sandbanker hvor man kan kaste småstein og vasse ut i vannet eller ta en pust i bakken.

Er du klar til å velge bolig?

Åpne boligvelgeren og se »