Velkommen til Nabo-laget!

Vi har den glede av å presentere 39 nye og moderne familieboliger på vestsiden av Trondheim. Du finner ditt nye hjem idyllisk plassert i naturskjønne omgivelser på Damlia, med gode solforhold og i enden av blindvei. Her lar du dørene stå åpne, barna få leke trygt og du henter påfyll i hverdagen ved å benytte deg av de mange turmuligheter du finner nettopp rett i nabolaget.

Det er godt opparbeidet gang- og sykkelstier i umiddelbar nærhet og med en direkte adkomst fra Byåsveien, hovedfartsåren på Byåsen. Du har her nærhet til barnehage og skoler, idrettsanlegg, buss, butikk og servicefunksjoner. Husene er bygd med norsk kvalitet og design av familieselskapet Talgø. Med ny bolig av vedlikeholdsvennlige materialer er alt lagt til rette for en lettstelt hverdag med fokus på familie og fritid.

Alt dette får du i NABO-LAGET, midt i hjertet av Trondheim!

39 nye familieboliger

I NABO-LAGET møtes vi på midten. Her er det lagt til rette for gode oppvekstvilkår, fellesskap med tunfølelsen og lek i grønne lunger. NABO-LAGET finner du i et godt etablert boligområde på vestsiden av byen.

Talgø bygger nå 39 nye familieboliger med vedlikeholdsvennlige fasader, moderne design og funksjonelle løsninger. Hele prosjektet er oppført i norsk kvalitet som du vil sette pris på når du ønsker å benytte tiden din på familie og fritid istedenfor vedlikehold av bolig. Velg mellom tre ulike størrelser på boligen som passer deg og din familiesituasjon. Her er det smarte arealeffektive løsninger med mange soverom.

Når du starter på nytt i funklende ny bolig har du muligheten til å påvirke finish og få det slik du vil ha det. Det er mulighet for tilvalg av Talgø eksteriørprodukter som er med på å skape det flotte ekstra ute-/innerommet som gjør bruksarealet større i deler av året. Felles carport (egen garasje for boligtyper A), bilfritt tun med flott opparbeidet fellesareal for lek og samhold.

Prosjektet er godt gjennomtenkt når det kommer til plassering på tomten, med skjermede uteplasser, innbydende fellesarealer og attraktive uteområder.

Det å starte på nytt i ny bolig gir deg muligheten til å påvirke materialvalg og finish. Det er lagt stor vekt på design, funksjonalitet og kvalitet i alle ledd.

Boligene fra Talgø er oppført i moderne design med mørke og eksklusive fasader fra MøreRoyal® kolleksjonen. Talgø MøreRoyal® er førsteklasses, ferdigbehandlet trelast klar til bruk. Trevirket blir gjennom impregnering og koking i royalolje gitt en rekke positive egenskaper som gjør det mer motstandsdyktig mot vær og vind. Ved å velge en bolig oppført i MøreRoyal® kan du benytte tiden din på andre ting enn vedlikehold.

Åpne opp og ta i bruk ute-/ innerommet med Talgø OutLiving® uteromkonsept i MøreRoyal®-kvalitet. Skap stemningsfulle uterom for avslapping, felles hygge og grilling på terrassen med hagemøbler, benker, peis, blomsterkasser, urtebed, utekjøkken, paviljonger og levegger fra Talgø OutLiving®. Hele systemet har en touch av god estetikk og design for å passe sammen.

Er du klar til å velge bolig?

Åpne boligvelgeren og se »