Tak og vegger leveres av Talgø, et norsk konsern som står for produksjon og import av varer innenfor en rekke forskjellige produktsegmenter til både innvendig og utvendig bruk. Talgø sitt hovedkontor og Talgø Møbelfabrikk er lokalisert i Todalen i Surnadal, mens trelastfabrikken Talgø MøreTre har tilhold i nærhet av Surnadalsøra i samme kommune. Dette er førsteklasses trevare og vedlikeholdsvennlig for de som ønsker å benytte tiden sin på andre ting enn vedlikehold.

MøreRoyal® terrassebord leveres i brun, grå og nøytral i 5 ulike dimensjoner, og både som vendbar DUO med en glatt og en rillet side (brun, nøytral) og som UNO med rill (grå).

OutLiving er vårt konsept til uterommet som tar utgangspunkt i MøreRoyal® og der alt  passer sammen. Hagemøbler, multistolper, treheller, stein, trappevanger, hagesviller, jernbanesviller, levegger, markiser, parasoller mm.

PlusConcept by NOA ByggDesign er en serie arkitektutviklede byggesett til hagen innen kategoriene hagestuer, multiboder og pergola. Byggene er fleksible med mange valgmuligheter, og du setter det enkelt opp selv på en dag. Komplett priset og ferdig behandlet – klart til bruk!

Er du klar til å velge bolig?

Åpne boligvelgeren og se »